Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 06 September 2021 13:47

Tuna kthehet e emocionuar nga Siria

tuniiiiiiiiiii1234568789

Tuna sapo është kthyer nga Siria, ku udhëtoi si pjesë e organizimit të ‘Forchildrensmile’ për të ndihmuar fëmijët që kanë përjetuar luftëra.

“Jam një Tuna tjetër që sapo ka filluar rrugën për të dhënë kontributin minimal që Tiani dhe Zeni të rritet në një botë me më shumë buzëqeshje fëmijësh”, ka shkruar ndër të tjera këngëtarja përkrah disa fotografive të realizuara në Siri.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter