Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 05 September 2021 14:37

Këshillë nga Klea

kleaa

Dikush e pyeti Klean “A e fal tradhtinë Klea? Si do reagoje po të gjeje burrin duke folur me një femër tjetër?”

Dhe Klea ka dhënë një përgjigje që duhet ta mbajnë shënim të gjitha vajzat: “Do ulesha dhe do flisja me të. Çelësi i gjithçkaje është komunikimi.”

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter