Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 05 September 2021 10:15

Oksfordi nxjerr vaksinën revolucionare kundër kancerit

vaksina123456789

Universiteti i Oksfordit, ka prodhuar edhe një vaksinë që premton të revolucionarizojë trajtimin kundër kancerit.

Professor Adrian Hill, drejtor i Universitetit Jenner pranë këtij Universiteti tha se “vaksina e re ka potencialin ta ndryshojë rrënjësisht trajtimin kundër kësaj sëmundjeje”.

Ajo bazohet mbi një njëjtën teknologji vektori që u përdor për vaksinën anti Covid të Oksfordit dhe Astra Zenecas.

Materiali gjenetik i përcjellë në këtë mënyrë e nxit trupin t’i përgjigjet molekulave të njohura si proteina MAGE, të cilat gjenden në sipërfaqen e qelizave të kancerit.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter