Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 03 June 2021 14:26

Jesy Nelson zbulon aksidentalisht një nga këngët e saj të para solo në Instagram

nelson

Jesy Nelson duket se gabimisht ka zbuluar një nga pjesët e saj solo të Mërkurën, derisa ende është duke punuar për materialin e saj të ri.

Jesy, 29 vjeçe, ka nënshkruar një marrëveshje solo me Polydor, postoi një klip në Instagram nga studioja e regjistrimit.

 

Tifozët që kapën klipin u entuziazmuan, por arritën të dëgjonin vetëm një linjë të melodisë, ku dëgjohej Jesy duke kënduar: 'Me vjen keq që u ktheve kaq shpejt…' pasi qe klipi u fshi me shpejtësi dhe ne vend te tij u ngarkua një klip pa zë.