Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 02 June 2021 14:49

Vdes aktori i njohur Buddy Van Horn

buddy

Aktori e regjisori Buddy Van Horn ka vdekur në moshën 92 vjeçare.

 

Gjatë karrierës së tij ka punuar më shumë se tridhjetë filma.

 

Ndër filmat që ka kontribuar janë: Eastwood Pink Cadillac, Any Where Way You dhe The Dead Pool.

 

Puna e tij iu pëlqente të gjithëve, duke u treguar profesionist i vërtetë.