Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 04 May 2021 15:52

Katie Price e gatshme per martese

katiep

Katie Price tregoi i me krenari unazën e saj të fejesës me tetë diamant ndërsa këmbënguli se romanca e saj me Carl Woods është 'ndryshe' të martën në Good Morning Britani.

Gjatë intervistës, Katie, e cila tashmë ka pesë fëmijë, dhe Carl gjithashtu zbuluan se ata kane dëshirë te kenë fëmijë së bashku, duke shpresuar të kenë 'një ose dy' fëmijë.