Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 03 May 2021 09:17

Sot aktor i njohur muskulor, kurse dikur për te kane menduar qe është vajze

SEI 77289238 1619998955

Aktori 49-vjeçar dhe ish mundësi muskulor tha se ai kishte 'tipare të buta' dhe 'flokë të butë kaçurrela' kur ishte fëmijë, gjë që i shtynte shpesh të rinjtë e tjerë në shkollë ta pyesnin nëse ishte 'djalë apo vajzë.

Babai i Dwayne, Rocky Johnson, ishte gjithashtu një mundës profesionist, puna e të cilit kërkonte që ai të udhëtonte shpesh me familjen e tij, që do të thoshte që aktori duhej të ndryshonte shpesh shkollën dhe të përpiqej të bënte miq të rinj, dhe çdoherë haste ne pyetjen e njëjtë se a është vajze apo djalë.