Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 29 April 2021 15:37

Shpimi i veshëve

shpimi

Shpimi i veshëve të foshnjave të porsalindura nuk është një ide e mirë. Meqenëse foshnjat janë të paparashikueshme dhe të vështira për t’u kontrolluar, ekziston mundësia e dëmtimit gjatë përpjekjes për të hequr vathët.

Shpimi i veshit nuk është plotësisht pa dhimbje, pavarësisht nga mosha. Veshi i dikujt do të bëhet i kuq dhe shumë i ndjeshëm pas shpimit.

 


Mund të jetë një zgjedhje më e mirë për ta lënë fëmijën ta marrë këtë vendim vetë kur të rritet dhe kur është në gjendje të kujdeset vetëm për veshët e tij të shpuar sipas këshillave që ka marrë nga ekspertët.