Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 29 April 2021 15:35

Rëndësia e mësimit te gjuhëve te huaja

gjuhet2

Mësimi i ndonjë gjuhe te huaj të re në çfarëdo moshe është një përvojë jashtëzakonisht përfituese në shumë mënyra. Përderisa mësimi i gjuhës është një përvojë pasuruese për të gjitha moshat, fëmijët janë ata që përfitojnë më së shumti nga kjo aventurë e mrekullueshme.

Krejt thjeshtë, fillimi i hershëm ofron një rreth të gjerë të përfitimeve dhe mundësive të shumta të mundshme .

 

Dituritë e gjuhës së dytë të nxënësve dy-gjuhësor u jep atyre përparësinë në mësimin për të lexuar.

 

Mundësia e tyre për të aplikuar pikëpamjet e tyre dhe përvojat e një gjuhe në gjuhën tjetër si dhe përvoja e tyre e gjerë gjuhësore u jep atyre shtytje më të madhe