Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 29 April 2021 09:26

Përfitimet nga kanella

kanella

Kanella është përdorur prej kohësh në mjekësinë tradicionale në pjesë të ndryshme të botës duke përfshirë Kinën, Indinë dhe Iranin. Sot, promovohet si një shtesë dietike për diabetin, sindromën e zorrëve të irrituara dhe probleme të tjera shëndetësore.

Kjo erëz ka përfitime të shumta kur bëhet fjalë për shëndetin tonë. Ka një efekt anti-inflamator, rregullon metabolizmin.

 

Është plot me antioksidues që janë të domosdoshëm për trupin tonë në luftën kundër radikalëve të lirë që e dëmtojnë atë.

 

Antioksiduesit ngadalësojnë plakjen dhe mbrojnë nga shumë sëmundje.