Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 29 April 2021 09:10

Larg insekteve

insekt

Ner pranvere kopshtarët fillojnë të korrin përfitimet e punës së tyre të palodhur.

Mbjellësit e stinës do të kenë mbjellë farat e tyre, dhe lulet, pemët dhe perimet tani duhet të fillojnë të nxjerrin kokën nga toka. Por ndërsa e bëjnë këtë, insektet do t’i ndjekin për të hapur vrima në punën e tyre të dedikuar.

Kur të ujitni bimët dhe të shmangni kërmijtë?


Milingonat, mizat, mushkonjat dhe më shumë do të fillojnë të shfaqen tani, duke vendosur një amortizues edhe në ditët më të bukura. Kështu, kopshtarët duhet të ujisin bimët në mëngjes kur lagështia tenton të zvogëlohet.