Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 15 February 2021 12:26

Aktorja amerikan thyen rregullat e covidit për të vizituar prindërit e saj

amanda

Aktorja e famshme amerikane, Amanda Holden është raportuar se ka shkelur rregullat anti covid, për shkak se ka shkuar ti vizitojë prindërit e saj që janë shumë larg nga ajo.

 

Ajo ishte e vetëdijshme se çfarë po bënte, por për shkak të mungesës që e ndjente, nuk shinte rrugë tjetër.

 

“Unë jam e vetëdijshme që kam shkelur rregullat dhe jam e shkatërruar që m’u desh t’i shkel ato”.

 

Prindërit e saj ishin vaksinuar dhe me testin që e ka bërë ka rezultuar negative, nuk mund ta vinte askënd në rrezik.

 

“Ajo nuk ka pasur asnjë kontakt me ndonjë anëtar të publikut.” Kujtojmë që Amanda nuk i kishte parë prindërit që një vit.