Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 11 January 2021 12:19

Fansat e Home Alone 2 kërkojnë që të hiqet pjesa ku luan Trump

homeal

Adhuruesit e filmit “Home Alone 2”, kanë kërkuar të ‘fshihet’ pjesa ku luan presidenti amerikan Donald Trump.

 

Trump ishte shfaqur për disa sekonda në pjesën e dytë të filmit Home Alone: Lost in Neë York.

 

Njerëzit kanë bërë thirrje që pjesa ku luan ai të hiqet dhe të zvëndësohet nga aktori Christopher Plummer.