Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 28 December 2020 12:48

Ishte paditur nga ish-menaxheri, Cardi B përfundon procesin gjyqësor

cardibi

Saga ligjore mes Cardi B dhe ish-menaxheri i saj, Shaft ka përfunduar. Reperja ka zgjidhur kontestin pasi ishte paditur para dy vitesh dhe i kërkoheshin 10 milionë dollarë në gjykatë.

 

Shaft pretendonte se ishte injoruar nga këngëtarja pasi e kishte bërë atë të famshme.

 

Ndërkaq Cardi B e akuzonte atë se ka tentuar të kontrollonte tërësisht jetën e saj, madje edhe privatësinë. Mes dyshes ka patur një pajtim në gjyq, por që nuk janë bërë të ditura detajet.

 

“Më në fund jam e lirë” ka shkruar këngëtarja në reagim.