Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 17 August 2020 12:07

Taylor Swift ka një akuzë për Trump

taylor

Këngëtarja Taylor Swift ka akuzuar presidentin e SHBA-së, Donald Trump, së po përpiqet të ngatërrojë zgjedhjet duke dëmtuar votimin me anë të postës në zgjedhjet e nëntorit.

 

Ky reagim i Taylor Swiftit erdh pas lajmeve se presidenti Trump nuk u pajtua me demokratët për paketën për rimëkëmbje nga kriza e koronavirusit dhe ndali ndihmat për Shërbimin Postar të SHBA-së me qëllim të pengimit të votimit me anë të postës, shkruan NME.

 

“Shkatërrimi i kalkuluar i shërbimit postar që po bën Trumpi e dëshmon vetëm një gjë. Ai është shumë i vetëdijshëm që nuk e duam për president”, shkroi ajo në Twitter. “Ai ka zgjedhur që të rrezikojë me miliona jetë të amerikanëve vetëm që të mbajë pushtetin”.

 

Taylor Swift gjithashtu tha se udhëheqja e keqe e Trumpit e ka përkeqësuar krizën dhe se tani ai po e shfrytëzon situatën për të shkatërruar të drejtën për të votuar në mënyrë të sigurt.

 

“Kërkoni zgjedhje, votoni herët”, ka thënë ajo.