Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 25 June 2020 12:50

"The Young Generation" diskuton për mësimin online

Online learning during COVID in Sweden and in Kosovo 

Pandemia ka krijuar një normë të re të mbajtjes së procesit mësimor, atë të të mësuarit online. Për këtë praktikë të përqafuar globalisht gjatë tre muajve të fundit, do të flitet gjërësisht me mysafirë nga Suedia, Kosova, Danimarka dhe Sh.B.A-të.

Dhe ku tjetër përveç ne radio Vala Rinore 94.7 FM ne kuadër te programit “The Young Generation” me gazetaren suedeze Mirja Lakso, te nesër (e premte) nga ora 16:00.


Diana Tahiri - studente në Suedi.
Mergime Jetishi – studente në Kosovë
Njomza Emini - Mësimdhënse
Melisha Linnell – Profesoreshë fakulteti në Suedi
Rachel McGinnis – Profesor nga SH.B.A. që punon në Kosovë
Susanne Nilsson – Drejtoreshë shkolle në Suedi
Jakob Weizman – Student nga Danimark në Kosovë


Mos harroni, këtë të premte të ftuarit në “The Young Generation” do të ndajnë ekskluzivisht përvojat e tyre të të mësuarit online gjatë kësaj kohe.