Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 15 May 2020 12:49

A po martohet aktorja e “La Casa de Papel”?

ursula corbero

Që nga viti 2016, Ursula Corberó, Tokyo e La Casa de Papel, ka pasur dashuri të përsosur me aktorin Chino Darín.

 

Në një lidhje me aktorin Chino Darin për katër vjet, Ursula Cobero (La Casa de Papel) është më shumë se e lumtur.

 

A planifikon të martohet me të?

 

Të dy dashuritë nuk mund të ndahen më. Dhe më e pakta që mund të themi është se gjërat po bëhe vërtet serioze mes tyre!

 

“Pavarësisht gjithçkaje, ka shumë ndjenja midis nesh dhe ne duam t’i bëjmë gjërat së bashku. Por për momentin, nuk ka plane për t’u martuar ose për të pasur fëmijë”, thotë ajo.