Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 12 May 2020 12:46

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Infermiereve

inferm

Sot është 12 Maji – Dita Ndërkombëtare e Infermiereve, e cila përkon me 200-vjetorin e lindjes së Florence Nightingale, e cila njihet edhe si themeluesja e infermierisë në botë.

 

Rreth 2/3 e punëtorëve në QKUK, apo 60% të gjithë të punësuarve janë infermiere dhe kjo shifër flet për fuqinë potenciale që kanë.

 

Për shkak të masave të sigurisë kundër COVID-19, kësaj radhe në vendin tonë nuk do të ketë aktivitete me rastin e kësaj dite.