Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 10 April 2020 13:44

The Weeknd sërish telashe me Usher

weekend

Dyshja nuk njihen për raporte të mira mes vete. Nuk është hera e parë që The Weeknd dhe Usher përfshihen në një “konflikt” pasivo-agresiv.

 

 

Në 2016-n, në Billboard Music Awards, The Weeknd u shpreh se ishte artisti i rrymës R&B më i vlerësuar në historinë e Billboard, pasi fitoi 8 çmime, duke përfshirë “Top R&B Artist” dhe “Top R&B Album”.

 

Më pas u detyrua të kërkonte falje, sepse në vitin 2004, Usher grumbulloi plot 11 çmime në Billboard.