Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 13 February 2020 14:24

Grimeri i njohur bëhet si Dua Lipa

duaaaaaaaaa13
Grimeri i njohur e ka shndërruar veten komplet si Dua Lipa.
 
 
Makeup-artisti James Charles, ndonëse vetëm 20 vjeç, ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve dhe është kthyer në një ndër më të famshmit në industrinë e grimit.
 
 
Së fundmi nëpërmjet grimit e ka transformuar veten dhe është bërë identik si këngëtarja shqiptare, Dua Lipa.
 
 
Ai ka treguar se ka marrë komente që ngjanë me Dua Lipën andaj edhe i erdhi ideja e realizimit të kësaj videoje.

Media