Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 13 February 2020 14:02

Skivi thotë se një bashkëpunim mes tij dhe Stresit do të ishte një ‘bombë’

SKIVII
Skivi nuk e ka përjashtuar mundësinë e një bashkëpunimi me Stresin.
 
 
Skivi u ka dhënë mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje nëpërmjet Instagramit.
 
 
Dikujt prej tyre i ka interesuar nëse do të vijnë ai dhe Stresi me një bashkëpunim dhe Skivi nuk e ka përjashtuar si mundësi.
 
 
Madje ai tha se një bashkëpunim me të do të ishte ‘bombë’.
 
 
Duke pasur parasysh se si Skivi ashtu edhe Stresi kanë projekte hite, ky bashkëpunim do të mirëpritej nga fansat e të dyve.
 
 
 
Screenshot_5-12.jpg