Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 29 January 2020 14:28

Pas Kinës ky është vendi më i rrezikuar nga koronavirus

harta12312
Sipas  shkencëtarëve, Bangkoku është vendi më i rrezikuar nga virusi vdekjeprurës, shkruan Dailymail.
 
 
Akadamia e Universiteit Southampton, ka përdorur informacione të udhëtimeve, për të përcaktuar së cili është vendi më i rrezikuar nga koronavirusi.
 
 
Sipas informacioneve, vendi më i ekspozuar ndaj rrezikut të përhapjes së virusit kinez është Bangkoku, sepse në bazë të të dhënave ky qytet ka më së shumti vizitorë nga Kina.
 
 
Los Angelos dhe New York janë renditur në vendin e 10, kurse në Evropë vendi më i rrezikuar nga virusi kinez ishte Londra, i pasuar nga Parisi dhe Frankfurti.
 
 
Deri tani është raportuar që janë të infektuar mbi 5.400 persona, ndërsa të vdekur 132 të tjerë.