Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 21 January 2020 14:14

Autorja e muzikës në filmin “Joker”, gruaja e parë për çmimin “Oscar”

oskar
Kompozitorja islandeze, është gruaja e parë që kompozoi në mënyrë të pavarur muzikë për një film, duke marrë “Globin e Artë” dhe u rreshtua në listën e ngushtë për përzgjedhjen e çmimit “Oscar” në këtë kategori.
 
Gudnadotir, 37-vjeçe, autorja e muzikës për filmin “Joker”, ka pasur një jetë shumë të qetë në Berlin.
 
 
Por, tashmë ka filluar të shëtisë në lqilima të kuq, pasi ka marrë shpërblimin për muzikën më të mirë nga shoqata e aktorëve të filmave SAG këtë fundjavë.