Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 20 January 2020 15:56

Si të fshini llogarinë në Facebook

gb67
Nëse jeni lodhur me rrjetin social më popullor të botës, qoftë nga skandali i Cambridge Analytica apo lajmi që hakerë të panjohur kanë aksesuar 50 milionë llogari, ju mund të hiqni dorë lehtësisht nga shërbimi.
 
 
Por, para se të fshini të gjitha ato fotografi, postime dhe pëlqime, fillimisht duhet të shkarkoni informatat tuaja personale nga Facebook.
 
 
Arkivat tuaja në Facebook përmbajnë të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me llogarinë tuaj, duke përfshirë fotot tuaja, sesionet aktive, historikun e bisedës, adresat IP, të dhënat e njohjes së fytyrës dhe cilat reklama keni klikuar etj.
 
 
Për të shkarkuar arkivin tuaj, shkoni te “Cilësimet” dhe klikoni “Shkarko një kopje të të dhënave tuaja në Facebook” në pjesën e poshtme të Cilësimet e Përgjithshme të Llogarisë dhe pastaj klikoni “Fillo Arkivin tim“.