Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 12 December 2019 16:06

Çfarë shërojnë mjalti dhe arrat?

mjalta
Për të përmirësuar punën e organeve të brendshme dhe gjithë sistemin, do të duhej që më shpesh të hani mjaltë me arra.


Kur hamë rregullisht mjaltë dhe arra, në organizmin tonë ndodhin këto ndryshime:


Nëse keni vuajtur nga dhembja e kokës, do t’ju jetë e kaluar.

 

Normalizon punën e sistemit të tretjes. Për të zgjidhur problemin me kapsllëkun, më shpesh hani këtë përbërje të ëmbël.


Mjalti dhe arrat janë të pazëvendësueshme për shëndetin e femrës, sepse përmbajnë substanca të cilat përmirësojnë qarkullimin e gjakut në organe të komblikut dhe në këtë mënyrë rrisin edhe libidonë.

Për forcim të imunitetit – mjafton që përditë të hani një sasi të vogël të kësaj përbërjeje.

 

Nëse jeni ftohur, do t’ju ndihmojë që më shpejt të liroheni nga mbyllja e hundës dhe përflakja e fytit.

Nëse vuani nga anemia, hani këta artikuj, sepse përmbajnë rrush, zink, mangan dhe hekur.

 

Mjalti dhe arrat stabilizojnë çrregullimet metabolike.

Gjatë periudhës dimërore imuniteti dobësohet, andaj trupi u nënshtrohet infeksioneve të ndryshme.

 

Forconi organizmin tuaj me këta artikuj dhe ruajeni shëndetin.