Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 06 December 2019 10:50

DiCaprio nuk dëshiron të vdesë

 
 
1504171650 leonardo dicaprio donation1
Ai ka vdekur shumë herë në ekranin e madh, saqë Leonardo DiCaprio thotë se më nuk i frikësohet vdekjes.
 
Ndër tjerash, aktori i famshëm ka treguar se më nuk do të donte të luante skena vdekjeje.
 
Në Titanic ai u mbyt në det, në Romeo e Julia ai u helmua dhe në filmin e tij të fundi i dha fund jetës.
 
Vetë aktori i shpëtoi vdekjes së parakohshme disa herë, dhe këto janë përvojat që e kanë detyruar atë të thotë: jo më skena me vdekje.