Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 02 December 2019 14:08

Fansat e Pete Davidson rrezikojnë gjobë të madhe nëse i tregojnë shakatë e tij

pette
Vizitorët në shfaqjet e komedianit Pete Davidson, duhet të nënshkruajnë një kontratë duke premtuar se nuk do t’i tregojnë shakatë e tij.
 
 
Nëse ata e bëjnë këtë gjë, ata do të duhet ti paguajnë një milion dollarë komedianit.
 
 
Kjo është pjesë e marrëveshjes.
 
Një fans i Pete, postoi një foto të kontratës këtë fundjavë.
 
Stacy Young thotë se asaj iu tha në ditën e shfaqjes se ajo duhej ta nënshkruante nëse dëshironte të merrte pjesë në shfaqje.
 
 
Në marrëveshja ndër tjerash shkruan: "Duke nënshkruar këtë dokument, ju pranoni të mos diskutoni detaje në lidhje me shfaqjen që do të shihni dhe përvojën që do të përjetoni këtu".
 
Vizitorët duhet të tregonin të dhënat e tyre të sakta dhe gjithashtu llogaritë e tyre në rrjete sociale.