Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 02 December 2019 14:02

Beckhams po i pagëzojnë fëmijët më të vegjël

david
David dhe Victoria Beckham dëshirojnë t'u japin fëmijëve të tyre një dhuratë shumë të veçantë për Krishtlindje.
 
Ata duan që dy fëmijët e tyre më të vegjël të pagëzohen.
 
Sipas The Daily Mail, çifti i famshëm dëshiron që djali i tyre Cruz, 14 vjeç, dhe vajza e tyre, Harper, 8 vjeç, të pagëzohen.
 
 
Dy djemtë më të mëdhenjë të çiftit Beckham, Brooklyn 20 dhe Romeo i 17, tashmë janë pagëzuar. Sipas Davidit dhe Victoria, Krishtlindja është koha e përsosur që dy fëmijët e tyre më të vegjël ta bëjnë këtë akt të shenjtë.
 
Të famshëm si Liv Tyler, David Furnish dhe Elton John do të jenë mysafirë. Ky i fundit është gjithashtu kumbari i Brooklyn dhe Romeo.