Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 29 November 2019 14:37

Si të mbrohemi nga yndyrnat

djath

Yndyrnat janë pjesë e përditshmërisë sonë po ashtu janë edhe të nevojshme për organizmin, por nëse konsumohen me tepricë mund të nxisin shfaqjen e sëmundjeve të zemrës dhe obezitetin

 

 

 

Për të konsumuar mjaftueshëm yndyrna dhe për të shmangur tepricat, ja çfarë duhet të bëni.

 


Zëvendësoni kremin nëpër salca me djathë të butë.

 

Salcat me bazë kremrash janë shumë të shijshme e sidomos carbonara, vetëm se përmbajnë një sasi të yndyrës.

 

Zëvendësojeni kremin me djathë të freskët e të butë, mundësisht dhie.

 

E më e mira është që të zgjidhni djathra të freskët e t’i konsumoni ato.