Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 29 November 2019 11:34

Bella Hadid mbjell 600 pemë në të mirë të natyrës

bella
Modelja e njohur amerikane Bella Hadid ka vendosur që t’i kontriboj natyrës, me mbjellën e pemëve.
 
23 vjeçarja, Hadid, në llogarinë e saj në Instagram, ka shkruar: "Jam e trishtuar nga fakti se sa ndikim negativ dhe çfarë efekti të tmerrshëm ka ndryshimi i klimës në botë. Nëna natyrë ka nevojë për dashuri dhe kujdes, kështu që dua të kontriboj sado pak. Edhe pse nuk jam fizikisht atje ku janë planifikuar pemët, dua që të jetë një shembull për të gjithë dhe të duam të bëjmë diçka që është e mirë dhe e shëndetshme”, tha ajo.