Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 29 November 2019 11:33

I përmirësohet gjendja shëndetësore French Montanës

french

French Montana ishte shtruar në spital javë më parë për shkak të disa problemeve shëndetësore, por siç duket ka filluar të përmirësohet.

 

Ai postoi një fotografi në llogarinë e tij në “Instagram”, ku shihej që qëndronte përkrah shtratit të tij.

 

Ai shkroi: "Faleminderit të gjithëve për të gjitha lutjet, dashurinë dhe mbështetjen. Unë më në fund jam jashtë Kujdesit Intensiv (ICU) dhe jam duke u përmirësuar!"