Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 28 November 2019 15:59

Kamomili ilaç për sëmundje të ndryshme

kamomil

Kamomili është përdorur për shërimin e sëmundjeve të ndryshme të lidhura me stomakun, si dhe si një sedativ i lehtë.

 

Sipas disa studime thuhet se kamomili, i kombinuar edhe me bimë të tjera, ka përfitime të mëdha shëndetësore.

 

Një përzierje me kamomil duket se ndihmon bebet që vuajnë nga dhimbjet e barkut.

 

Disa studime kanë treguar se kamomili mund të jetë shumë efikas.Por, se është sasia e kamomilit që duhet të përdorni ?

 

Ju tregojmë tani:  Nuk ka ndonjë dozë standarde të kamomilit. Studimet kanë përdorur rreth 400 deri 1600 miligramë çdo ditë në formën e kapsulës. Forma më e zakonshme është çaji, ku shumë njerëz e konsumojnë 1 deri në 4 filxhanë çdo ditë. Për të përgatitur çaj kamomili, tretni lule kamomili në ujë të ngrohtë për 5-10 minuta ose bustina çaji me kamomil. Pastaj konsumojeni kur të ftohet pak.