Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 13 November 2019 12:08

Ricky Gervais përsëri prezantues në “Golden Globe Awards”

r
Tashmë është bërë e ditur se aktori dhe prezantuesi i famshëm Ricky Gervais do të jetë sërish prezantues në ndarjen e çmimeve në “Golden Globe Awards”, që pritet të shfaqet më 5 janar 2020.
Kjo do të jetë hera e pestë që prezantuesi do ta udhëheq këtë mbrëmje, pasi që kishte prezantuar ndarjen e çmimeve nga viti 2010 deri në vitin 2016.
 
 
"Ata më bënë një ofertë që nuk mund ta refuzoja , por kjo është hera e fundit që do ta bëjë këtë, dhe do mundohem ta bëjë sa më bukur", tha Ricky në një deklaratë për një gazetë gjermane.