Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 07 November 2019 17:10

Jennifer Aniston preferon të qëndroj e vetme

 
Jennifer Aniston duket se jeton një jetë plot lumturi, por nuk po del të jetë ashtu. Ajo tha se dëshiron të mos izolohet vetëm në shtëpi dhe të dalë ndonjëherë por më rrallë. 
“Preferoj të qëndrojë në shtëpi e vetme”,  tha aktorja e serialit “Friends” në një intervistë të dhënë për gazetën “Glamour”.
 
 
Vlen të përmendet që në serinë e saj me të re “The Morning Show” e cila u shfaq në fillim të muajit nëntor,  Jennifer bashkëpunoi për të dytën herë me shoqen e saj Reese Witherspoon.
 
 
Të dy aktoret me shfaqjen e kësaj serie i’u japin një mesazh grave se mund të ndryshoni vërtet diçka nëse lejoni. Ato me anën e kësaj serie kanë një mesazh për burrat: “Vëzhgoni veten”.