Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 06 November 2019 11:57

Jennifer Lawrence në muajin e mjaltit në Indonezi

 
Pas dasmës së tyre përrallore në Rhode Island, Jennifer Laërence dhe burri i saj i ri Cooke Maroney tani po e shijojnë muajin e tyre të mjaltit. Dhe para kësaj, çifti udhëtuan në një vendpushim super-luksoz në ishullin Sumba në Indonezi.
 
Aktorja 29-vjeçare dhe tregtari 34-vjeçar i artit qëndrojnë në ekskluzivitetin “Nihi Sumba Resort”, ku të ftuarit kanë të gjithë luksin që dëshirojnë.
 
 
Jennifer dhe Cooke nuk jetojnë në një dhomë standarde hoteli, por në rezidencën private të pronarit Chris Burch.
 
 
Ai ofron rezidencene tij për një shumë të madhe parash për çiftet që duan intimitet të plotë.