Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 27 September 2019 11:12

Gwyneth Paltrow: Njerëzit janë mirënjohës

 
Gëneth Paltrow njihet për një mori rolesh shumë të sukseshme, por edhe për atë se si u nda me bashkëshortin e saj Chris Martin në vitin 2014.
 
Ajo, e quajti ndarjen nga babai i dy fëmijëve të saj si "ndërprerje e vetëdijshme", për çka edhe u gjykua nga shumë njerëz, të cilët këtë gjë e konsideruan shumë të ftohtë.
 
 
E, megjithatë, ylli i kinematografisë i qëndroj besnike teorisë së saj. Ajo, ka treguar se me ish bashkëshortin është shumë në rregull dhe se kanë një marrëdhënie tejet korrekte, madje kanë mbetur edhe miq.
 
 
Gëneth, ka thënë se ndonëse uu gjykua, tani njerëzit i janë mirënjohes dhe i besojnë teorisë së saj rreth nndarjes me vetëdije, e cila konsiston në një ndarje, derisa çifti nuk ka probleme të mëdha.