Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 20 September 2019 11:11

Yjet e “Big Bang” së shpejti me një serial të ri

 
Jim Parsons dhe Mayim Bialik po punojnë për një komedi të re. Të dy luajtën për vite me radhë Amyn dhe Sheldon në “The Big Bang”.
 
Projekti i tyre i ri është serial, shkruar nga komediania Miranda Hart, që gjithashtu luan rolin kryesor.
 
 
Komedia ka të bëjë me një grua të çuditshme që drejton një dyqan. Versioni amerikan i programit për të cilin po punojnë Bialik dhe Parsons, do të quhet “Carla”. Carla është po aq e pakëndshme në situatat sociale.
 
 
Seriali duhet të fillojë në vjeshtën e vitit 2020.