Print this page
Monday, 09 September 2019 12:16

Pink e nderuar nga burri në ditëlindjen e 40-të

 
Festë në shtëpinë e P!Nk, ku u festua të dielën ditëlindja e 40-të e këngëtares. Burri Carey Hart e uroi gjerësisht gruan e tij në Instagram, ku nuk e fshehu admirimin e tij për të.
 
"Mirësevjen në të 40-tat, bebe. Tani kam festuar 18 ditëlindje me ju dhe mund të them vetëm se është mirë të rritesh me ty. Personi që jeni bërë është frymëzues. Ju jeni një grua e suksesshme biznesi, nënë dhe grua e përkushtuar, nënë motorike dhe një mike fantastik për ata që ju rrethojnë|, ka shkruar ndër të tjerash bashkëshorti i këngëtares.
 
 
Vetë P! Nk postoi një falënderim për të gjithë ata që e uruan. “Faleminderit për urimet e ditëlindjes! Unë jam plotësisht e gatshme për të 40-tat e mia. Ju dua! "