Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 04 September 2019 12:02

Kështu do të festohet 25 vjetori i “Friends”

 
Edhe pse “Friends” nuk është në ekran prej 15 vitesh, ende ka shumë interesim për serialin e famshëm.
 
Këtë vit bëhen saktësisht 25 vjet që kur u transmetua episodi i parë i këtij sitcomi të famshë.
 
 
Dhe, ky pervjetor jubilar do të festohet në mënyra të ndryshme nga producentët, aktorët dhe fansat e përbetuar.
 
 
Producenti e Warner Bros kanë thënë se ata do të vendosin tridhjetë kopje të kolltukut të famshëm të portokallit nga kafeja imagjinare “Central Perk” në lokacione të ndryshme në të gjithë botën.
 
 
Fansat do të kenë mundësi të fotografohen dhe të kenë një kujtim të bukur nga “Friends”.