Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 04 September 2019 11:59

Kristen Stewart penalizohet për shkak të orientimit seksual

 
Kristen Stewart thotë se ajo ka humbur një numër rolesh kryesore për shkak të orientimit të saj seskual. Aktorja që zbuloj se është bisedkuale, ka thënë se deklarimi publik e ka penalizuar.
 
Aktorja, e cila vetëm para disa vitesh ishte ndër yjet më të angazhuar të Hollivudit, ka thënë se ndoshta është dashur të tregohej pak më e rezervuar me këtë çështje dhe se nganjëherë të treguarit shumë e sinqertë është diçka jo dhe aq pozitive.
 
 
“Kur dola krah për krahu me parnteren time, menjëherë u gjykova nga producentët dhe skenaristët|, ka thënë aktorja.
 
 
Kristen, ka treguar se nuk pranon asesi të punoj me njerëz të cilët i thonë se nuk duhet të tregoj hapur ndjenjat e saj.