Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 04 September 2019 11:56

R. Kelly del nga qeliza izoluese

 
Kërkesa e R. Kelly për të mos qëndruar më në një qeli izolimi në burg është pranuar. Sipas avokatit të tij, këngëtari i dyshuar për abuzim seksual të të miturave u transferua në një qeli normale.
 
Sidoqoftë, prokurorët në çështjen e tij shprehen se Kelly qëndroi në një pjesë të mbyllur të burgut me kërkesën e tij. Fillimisht ai u ul atje vetëm, por më vonë kishte një shok qelie.
 
 
 R.Kelly më pas këkroj që të jetë në një qeli normale, pasi izolimi është i pa përballueshëm për të.
 
 
Avokati i këngëtarit të famshëm beson fuqishëm në pafajsinë e tij. Ai, thotë se së shpejti do të dëshmojnë se të gjitha pretendimet janë shpidje dhe një montazh dashakeqe.