Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 02 September 2019 12:25

Gigi dhe Bella Hadid humbin gjyshen e dashur

 
Gigi dhe Bella Hadid kanë folur në faqet e tyre në rrjete sociale për humbjen e gjysës së tyre të dashur,  Ans van den Herik. Nëna e Yolanda Hadid vdiq në moshën 78 vjeç.
“Pusho në parajsë”, ka shkruar Gigi në Instagram, ku shihet në prehrin e gjyshes, në kohën që ishte ende një fëmijë. Në një foto tjetër ajo tha: “Engjëlli ynë e ka luftuar kancerin gjashtë herë në jetën e saj, me guxim, forcë dhe dinjitet, ndërsa ka mbetur nëna dhe gjyshja më e mirë.
 
Ajo na tregoi rrugën dhe ne do ta mbajmë gjithmonë me vete në zemër. Ne të duam më shumë sesa fjalët mund të shprehin", thotë modelja, e cila gjyshen e quan "gjyshe e bukur, e mrekullueshme ".
 
 
Edhe Bella, ka bërë një postim mjaftë të ndjeshëm.