Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 14 August 2019 12:22

Jay-Z dhe Will Smith investojnë në aplikacionin e kampeve

jayz

Jay-Z dhe Will Smith kanë gjetur një projekt të ri investimesh. Dyshja që fitojnë shumë mirë dhe llogariten si të njohurit më të pasur në botë, kanë edhe një mori biznesesh.

Sipas Page Six, yjet amerikanë vendosën të investojnë para në zhvillimin e një aplikacioni. Për çka bëhet fjalë më saktë?

 

Ata, po zhvillojnë një aplikacion të quajtur Hipcamp, që do tiu ndihmoj nherëzve të gjejnë kampet më të njohura të kampingut në botë.

 

Kjo, duket një nismë e rrallë de mjaftë e veçantë, apo jo?