Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 08 August 2019 12:30

Harvey Weinstein nuk lejohet të largohet nga gjykata

harwaey

Një kërkesë e Harvey Weinstein për të udhëtuar në Spanjë dhe Itali këtë muaj është refuzuar nga një gjykatës në Neë York. Avokatët e producentit të akuzuar për abuzim seksual, kishin bërë kërkesë për leje në mënyrë që Ëeinstein të mund të punonte në një version teatral të filmit "Kinema Paradiso".

Ekipi juridik i Weinstein shkruajti në kërkesë se producenti kishte një takim me kompozitorin Ennio Morricone, i cili është 90 vjeç dhe, sipas avokatëve, nuk është më në gjendje të udhëtojë.

 

Sipas avokatëve, Weinstein ka nevojë për të ardhura që të jetë në gjendje të paguajë kostot e tij ligjore.

 

Ish-producenti i famshëm, është në liri me kusht dhe atij i është dashur ta dorëzoj pasaporten.

 

Ai është akuzuar nga dhjetëra gra për sjellje të pahijshme seksuale në dy vitet e fundit, duke filluar nga frikësimi deri tek përdhunimi.