Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 08 August 2019 12:10

Netflix punëson producentët e Game Of Thrones

gamiof

Pas një lufte mes Disney, Amazon dhe HBO, Netflix ka rrëmbyer producentet e Game Of Thrones. David Benioff dhe D.B. Weiss do të punojë për disa vjet në shërbimin e streaming, ku ata do të bëjnë filma dhe dokumentar televiziv për Netflix.

Menaxheri i përmbajtjes së Netflix informoi se ai ishte mjaft i kënaqur me blerjet e reja.

 

"David Benioff dhe Dan Weiss janë superfuqi krijuese që kanë argëtuar një audiencë globale me tregimet e tyre epike", tha Ted Sarandos.

 

"Ne nuk mund të presim për të parë se çfarë do të sjellë imagjinata e tyre për abonuesit tanë", ka thënë menaxheri.

 

Detajet e kontratës që dy producentët kanë nënshkruan nuk janë bërë ende të ditura.