Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 06 August 2019 12:07

Rihanna shkëlqen në karnavalin e Barbados

rihanna

Gjatë paradës vjetore të karnavaleve në Barbados, Rihanna, ambasadore e ishullit "të saj", veshi një fustan nga stilisti holandez, David Laport.

Këngëtarja vodhi gjithë vëmendjen në "Crop Over Festival", ku u parqit me një fustan rozë të bërë nga pendët.

 

Veshja e saj u kritikua pozitivisht, për çka është gëzuar së tepërmi dizenjatori Laport, që jeton dhe punon në Amsterdam, i cili ka thënë se është shumë i nderuar që superylli dëshironte të vishte modelin e tij.

 

Por, nëse Rihanna do të bëhet një kliente e rregullt e hollandezit, mbetet për tu parë.