Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 02 August 2019 12:16

Gwen Stefani shet shtëpinë ku ishte e lumtur

gwenstefa

Gwen Stefani më në fund arriti të shiste shtëpinë ku dikur ishte aq e lumtur me ish-burrin e saj Gavin Rossdale dhe fëmijët e tyre.

Edhe pse Gwen kapi afro 25 milion dollarë për vilën, ajo akoma është në humbje, pasi dikur shtëpia është blerë për një shumë dukshëm më të madhe.

 

"Prona fillimisht ishte në shitje për 45 milion dollarë, sepse me kalimin e viteve Gëen ka futur shumë para në një numër rinovimesh. Por ajo nuk arritu që ti përvetësonte edhe paratë e renivimeve ", thotë një burim.

 

Stefani dhe Rossdale e blenë vilën në vitin 2006, pasi iu shit nga Jennifer Lopez, e cila kishte jetuar aty për disa vite.