Print this page
Wednesday, 10 July 2019 12:19

Lady Gaga vjen me linjën e vet të kozmetikës

ledi

Lady Gaga nis linjën e saj të kozmetikës në shtator. Këngëtarja njoftoi të martën përmes një video depërtimin e saj në botën e biznesit, përmes kësaj linje që do të vije shpejtë.

Këngëtarja në video tha: "Gjëja e fundit që bota ka nevojë është një tjetër markë make-up". E, pas kësaj auto ironie, ajo tha se do ta bëjë më të mirën që linja të jetë cilësore.

 

Linjes kozmetike të saj i është dhënë emri Haus Laboratories dhe do të jetë ekskluzivisht në dispozicion në Amazon.