Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 10 July 2019 12:15

Jay Z dëshiron ti ndihmojë njerëzit me kanabisabis

xhezi

Rapper Jay Z ka një punë të re. Një nga muzikantët më të pasur në tokë është bashkuar me kompaninë amerikane të kanabisit Calvia si një strateg i markës.

Ai do të përqëndrohet në strategjinë e markës dhe procesin krijues brenda kompanisë.

 

"Ne duam të krijojmë diçka të bukur, të ndihmojmë njerëzit dhe, duke vepruar kështu, ta shijojmë procesin", shkruan Jay Z.

 

Përdorimi rekreativ i marihuanës nuk ka qenë i ligjshëm në Shtetet e Bashkuara për shumë kohë.