Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 09 July 2019 11:37

Barbra Streisand flet për marrëdhënien me Princin Charles

barbra

Thashethemet e një marrëdhënieje mes Princit Çarls dhe Barbra Streisand kanë vazhduar për një kohë të gjatë, por këngëtarja ka qenë veçanërisht e sinqertë për këtë gjatë një shfaqjeje në Festivalin Britanik të Kohës së Verës në Londër.

"Po të kisha luajtur mirë, mund të kisha qenë princesha e parë hebraike", u tha Barbra fasnave të saj. Pastaj titujt u shfaqën në ekranin e madh duke ilustruar gjithë tymnajen e thashethemeve.

 

Këngëtarja dhe aktorja e famshme, në shfaqje e ka konfirmuar se nuk egziston asnjë lidhje romantike mes saj dhe Princit, e më pas ka folur edhe për Princeshën Diana.

 

Ajo, ka thënë se e admironte për atë që ishte, por edhe për bukurinë përrallore që kishte.